Stagiaires

Stoeterij de Woude biedt de mogelijkheid voor stagiaires uit de regio om stage te lopen. Stagiaires kunnen via een reguliere opleiding bij ons solliciteren voor een stageplek. Stoeterij de Woude is Aequor erkend. Wij kunnen stagiaires de algehele verzorging van het paard bieden. Dat houdt in, dat je  ‘s-ochtends stalwerkzaamheden doet zoals paarden voeren, kuilen, mesten, strooien, vegen, paarden in de molen en in de wei zetten, banen harken, etc.

’s-Middags, of zodra de stal klaar is, word je overgedragen aan onze (externe) instructeurs, die Deurne gediplomeerd zijn. Ze kunnen je alles leren wat met het paard zelf te maken heeft, zoals groomen, longeren, bandageren, etc. Inmiddels hebben wij al een groot aantal stagiaires met succes geholpen. Zo hebben wij hier continue stagiaires van diverse instellingen zoals het Wellantcollege, Edudelta, Inhollland en het Cursuscentrum dierverzorging Barneveld.

Ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij ons bedrijf neem dan gerust contact op met: Lisette Brevé M. 06 – 131 15221.